Kajsa Mellbrand

             Välkommen till min hemsida!

 

Jag är intresserad av spindlar både professionellt och privat, och

har arbetat och arbetar med spindlar inom både forskning och undervisning.

 

Tidigare fanns mer spindelinformation på den här hemsidan, men nu har detta fått flytta över på en egen hemsida. Så har du frågor om spindlar eller vill veta mer om svensk spindelfauna är du välkommen att besöka hemsidan Spindelnätet, eller Facebookgruppen Spindelnätet.

 

 

Vill du ställa frågor direkt till mig om spindlar kan du nå mig här (Kontakt), men titta gärna först så att inte svaret redan finns på Spindelnätets hemsida. Eller ställ frågan i Facebookgruppen Spindelnätet - det går mycket mycket fortare att få svar då! Gäller det artbestämningar eller om du vill ha kontakt med mig i vetenskapligt syfte, kontakta mig istället via mail. 

 

 

 

 

              

               

Hemsidan Spindelnätet

På hemsidan Spindelnätet hittar du allmän information om spindlar, svar på en del vanliga frågor, tips på bestämningslitteratur, spindliga länkar, med mera.

 

 

Facebookgruppen Spindelnätet

Finns inte svaret på din fråga på hemsidan, eller om du vill diskutera svenska spindlar och andra spindeldjur med andra spindelintresserade är du välkommen till Facebookgruppen Spindelnätet. Här samlas såväl spindelintresserade amatörer, spindelfobiker och artexperter. Alla är välkomna, inga frågor är dumma, och gruppen har mycket god samlad kompetens för att kunna reda ut de flesta frågor om spindlar på olika nivåer.

 

 

Spindelnätet

            

 

                                                                                                                                                               

 

          Spindlar som husdjur

             Som den spindelnörd jag är har jag naturligtvis också några spindlar som husdjur.

               Om dem, och om spindlar som husdjur, kan man läsa här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla foton på den här hemsidan är tagna av Kajsa Mellbrand om inget annat anges. Är du intresserad av att använda mina bilder, kontakta mig gärna!