Kontakt

Spindelnätet

Ett svenskt araknologiskt nätverk

Om Spindelnätet

 

Spindelnätet är en hemsida om svensk spindelfauna och ett komplement till spindelgruppen Spindelnätet på Facebook.

 

Jag som skapat och administrerar både grupp och hemsida heter Kajsa Mellbrand och är biolog och ekolog med forskningsintressen inom födovävsekologi och ekosystemekologi, och naturligtvis spindlar. Jag är utbildad vid Lunds universitet och har doktorsexamen från Stockholms universitet. Jag är även styrelseledamot i Entomologiska föreningen i Stockholm, redaktör för en populärvetenskaplig tidskrift om småkryp vid namn Yrfän utgiven av Sveriges Entomologiska Förening (SEF), samt koordinator för Faunaväkteriet småkryp i SEF (mycket småkryp blir det...).

 

 

Här nedan finns ett mailformulär om du vill nå mig. Här kan du kontakta mig personligen om du har frågor du inte vill ställa i Facebookgruppen, eller förfrågningar till mig personligen (t.ex. vill boka in ett föredrag anlita mig för arbete med inventeringar eller artbestämning, med mera). För förfrågningar om föredrag, titta här.

 

MEN om du vill ställa allmänna frågor om spindlar - gör det hellre i Facebookgruppen Spindelnätet, du får oftast mycket snabbare svar då (och svar från fler).